Brněnský pohár 6.11.2021

 

9

 

V sobotu 6. listopadu 2021 se konal v Brně tradiční Brněnský pohár jednotlivců mužů, žen a mládeže neslyšících ve stolním tenise ve sportovní hale stolního tenisu Stolní Tenis Brno Slatina na ulici Tuřanka.

Jsem ráda, že se akce podařila a všichni se sešli, protože již 2x byla odložena ohledně koronaviru. Trochu jsem měla obavy, jestli to zase nezrušíme, ale naštěstí ne. Také jsem se obávala malé účasti kvůli které bychom museli turnaj zrušit, ale naštěstí počet 10 osob stačil. Letos jsme přistoupili k vládním opatřením a od účastníků turnaje jsme si vyžádali potvrzení o bezinfekčnosti. Všichni prošli v pořádku.

Turnaje se zúčastnilo 6 mužů a 4 ženy. Kromě domácích se dostavili hráči SKN Plzeň, TJ Slovan Zlín i nečlenové. Hrálo se od 10 hodin do 14 hodin na pěti zajištěných stolech. Muži i ženy společně hráli každý s každým na tři vítězné sety. Samozřejmě umístění mužů a žen bylo zvlášť. Turnaj probíhal bez problémů.

Vítězem mužů se stal Jaroslav HELUS ze SKN Plzeň, na druhém místě se umístil Ivo HŮLA ze SKN Plzeň a na třetím místě se umístil Petr Racek ze SKN Brno. Z žen vyhrála Jitka MAZUCHOVÁ ze SKN Brno, na druhém místě se umístila Markéta VALENTOVÁ ze SKN Plzeň a na třetím místě se umístila Zuzana DOSTÁLOVÁ z Litobratřic a na čtvrtém místě se umístila Lenka DOUŠOVÁ z Velkých Bílovic.

Po skončení turnaje se ceny předávaly přímo v hale. Celkově se mi turnaj líbil, byla jsem s pořádáním spokojená. Doufejme, že se všichni uvidí zase příští rok a že přijede více účastníků. Vážím si také všech hráčů, kteří přes svoji únavu statečně bojovali. Chci všem poděkovat za účast, Evě Borovičkové za pomoc s kontrolami bezinfekčnosti, Petra Rackovi za pomoc za zápisy do výsledkové listiny. Opět se shledáme v květnu roku 2022.

Jitka Mazuchová

vedoucí odd. st. tenisu SKN Brno

 

123

 

4

 

 

5

 

 

 

 

STÁHNOUT PDF

Přidat komentář

Restricted HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.